ограда от дърво дървена къща кухня

Градински мебели

Мебелна къща "Мая" предлага за градината:

- огради, парапети, навеси;


- барбекюта и беседки;


- маси и пейки;


- врати и порти;


- стълби;


- саксии, кладенци, люлки, мостчета и най-различни декоративни елементи;


- и много други изделия от дърво.


Снимки на някои от нашите градински мебели можете да разгледате в Галерията.
   Фирмата е с дългогодишен опит в изграждането на беседки и барбекюта и предлага идеи за тяхната реализация и проектирането им.

   За изработката на градинските мебели се използва сухо чамово дърво, което се подбира да е правожилно и без чепове. То се слепва с водоустойчиво лепило, издържащо на атмосферните условия. След това дървото се шлайфа и се импрегнира с лак за външна атмосфера с UV филтър. Нанасят се два слоя лак, което позволява дълготрайност на градинските мебели.

   Беседки - проектират се в зависимост от разположението на дворното място и неговия размер като няма ограничение във формата и размера на беседките.

   Перголи - изработват се във всякаква окръжност и форма. Обработват се с лакове за външна употреба във всички цветове.

   Навеси - изработват се от устойчив дървен материал от иглолистна дървесина, който е двойно слепен. Всичко се залепва със здрави планки за да се укрепи конструкцията. Навесите се покриват в зависимост от желанието на клиента с керемиди или воалит. Поставят се водосточни тръби и улуци.

   Кашпиите са във всякаква форма и големина.

   Маси - масите се изработват във всякакви форми и размери. Когато се използват за външа употреба, плотовете се правят от отделни дъски, които са подредени, така че да не задържат вода, което позволява да използвате масата във вашата градина за по-дълго време. Когато се използват за вътрешна употреба масите се правят с цели плотове и стъкла.

    Фирмата изработва решетки, както за градината, така и за вътршния интериор.

    Люлки - те също са изработени от сухо иглолистно дърво. Люлката се държи на желязна тръба с лагери, което предоставя здравина и качество като покривът може да се регулира.

    Пейки - пейките са удобни, практични и много здрави. За тяхната направа се използва буков и чамов дървесен материал, който се обработва с трислоен лак, което осигурява идеална издръжливост в градината.

Copyright © 2019 mebeli-maya.com